- Autor: danceva
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Olomoucké tvarůžky 1 % průměr | 60 | 
| Brambory zimní | 180 | 
| Okurka salátová | 150 | 
| Rajčata | 100 | 
| Salát hlávkový | 50 | 
Energetická hodnota celkem: 1151 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 25, 
                                                        Tuky (g): 1, 
                                                        Sacharidy (g): 43,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 10,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






